Eco-Guesthouse

Our house is inspired by the landscape of Úrség, organic architecture based on folk traditions and unity with nature. I invite you to a healing space where you can reconnect with the elements. In the shade of pine forests, in seven days...

The Őrség

Az ország egyik legbékésebb tája, sok szempontból kuriózum. Meseszép tájak: dombok és völgyek, erdők és rétek, „szer”-ek és porták világa. Különleges építészete, hagyományőrző népi kultúrája, ínycsiklandó...

Gallery

Mi szöveggel le nem írható s szavakkal nem elmondható..

Contact

Ha még maradt kérdésed...

Booking

Check price and availability for the Eco-Guesthouse

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Adults:

Children:

 

 

Searching...

×
Accommodation 1

Enter your details

Loading summary...

 

Accept our policies for this reservation

Payment

Select your payment type:You will pay for your stay at a later stage. The total price is  

You will be charged  

You will be charged  

Select your payment method:


Click on Book Now to confirm your reservation. You will be redirected to PayPal to complete your payment.

Please enter your credit cards details below.

Loading payment form...

Safe and secure payments SSL encrypted

Secured payments by Stripe  paypal

Processing...

Please double check your reservation details before clicking on "Book now".

 

Rólunk

   Írtátok:

heted7nap Google értékelések

„Varázslatos hely, talán a leghangulatosabb hely ahol valaha jártam (pedig aludtam jó pár helyen)! Fél évig vártunk rá, de megérte. Látszik, hogy itt egy család élt és mindent ennek megfelelően a saját képükre alakítottak.”

péter

„Ez egy csodahely, meseerdő és kényelem. Minden, ami egy elvonuláshoz, nyugalomban töltött időhöz kellhet. A lélegzetelállítóan szép természetben.”

éva

„Varázslatos hely, harmonikusan kapcsolódva az őrségi csodás természethez. Mesebirodalom szívvel, szeretettel, kényeztető igényességgel és harmonikus energiákkal.”

flóra

„Minden részletében egyszerre egyedi és otthonos tér, organikus formákkal és anyaghasználattal kialakítva. olyan közeg, amit az ember megálmodik magának- ideális feltöltődésre!”

JULIANNA

„2 emlékezetesen szép napot töltöttünk a házban, mesés környezetben meseház, minden szeglete egy műalkotás!!!”

judit

„Ez a hely… egyszer csak az erdő szélén találod magad egy  csodás házikóban, ahol páratlanul párosul a modern őko-építészet eleink természetközeli és fenntartható megoldásaival. Pihenni vágyóknak, és gyüttment életet tervezőknek egyaránt ajánlom, pihentető és motiváló egyszerre!”

zsolt

„Kíválló hely elvonulásra és baráti összejövetelekre is. A környezet gyönyörű, az épületeknek fantasztikus kisugárzása van, és a szauna a fürdőtóval valami fenomenális!”

krisztián

Ajándékozz

Give the gift of experience instead of objects. The few days you spend with us are guaranteed to be a lasting experience... Our personalized voucher is sure to be a hit!

Gyik

A ház legfeljebb 8 fő számára van kialakítva, 2 házban, 4 hálószobában. A hálószobák elrendezése: 2x francia ágyas, 1x egyágyas, 1x háromágyas, ahol egy francia ágy mellett egy szófa, amely nem teljes értékű (hosszban) ágy.

szeretjük az állatokat, ők is elkísérhetnek titeket hozzánk. A kutyusoknak, cicáknak 5e ft/éj a lakbérük. Amit még fontos elmondjunk itt, hogy a telek nem körbekerített, erdő veszi körbe, mindenféle más élőlényekkel, akiknek a kertünk egy rét, illetve egy kis tó amiből szomjukat olthatják. Így kérünk, csak olyan kisállatot hozz, aki ezeket békében s tiszteletben tudja tartani!

Igen. Az itt tartózkodások során, csak Ti lesztek a birtokon, tiétek a ház, 6fő felett mindkét ház… Csak a tiétek a szauna, a dézsafürdő, a jóga szentély, a nyári konyha a tűzrakóhely és a kis konyhakert.

Ha az érkezésetek előtti 2 héten túl mondod le a foglalásod, akkor a foglaló teljes összege visszajár. Ha 2 héten belül mondod le, akkor próbálunk találni a helyetekre másokat, s ha sikerül, akkor tudjuk vissza tudjuk adni a foglalód.

Kisgyermekek 2 éves korig (ha veletek alszik, vagy hoztok neki kiságyat), ingyenesen jöhetnek. Az ennél idősebbek, teljes értékű személyeknek számítanak 😉

Igen. Van gáztűz, meg elektromos sütő, mindenféle gép (kivéve mikro), teás, kávés és ét-készlet, fűszerek, olajak, kávé, s tea. És igen! kávéfőzőnk is van! …kotyogós 😀

Természetesen! Sőt! többféle bogrács méret közül választhattok 😉 meg van pizza (és kenyérsütő) kemencénk is a nyárikonyhában.

15 órára leszünk kész a takarítással, s 11kor el kell kezdjünk, hogy igéretünket tartani tudjuk…

Egy fafűtéses cserépkályhán, kandallón, sparhelten kívül, van egy állandó elektromos temperáló fűtés a házban, október közepétől, március-áprilisig… Ez 20 fokra van állítva. Ha ennél melegebbet szeretnétek, arra fafűtéssel van mód. A bekészítetten felül felhasznált tűzifa térítés köteles: 5e ft/kosár. 

Nyáron pedig a minket körülvevő erdő a természetes légkondicionáló. Hidd el, nem kell több! De ha mégis, a dézsafürdő, a kis tóka, vagy a kerti zuhany biztosan lehűt!

Igen, de a felfűtéséhez használandó tüzifából, a bekészített 1 kosár fán felüli tüzifa használat díjköteles, 5e ft/kosár.

Igen. Száraz, kályhakész tüzifa vár titeket a melléképület fatárolójában. 1 kosár fát bekészítünk a házba, az e fölöttii tüzifa használatért viszont 5e ft/kosár (önköltségi) árat kell fizessetek.

Eco-Guesthouse / The Őrség / Gallery / Voucher / Contact / Adatkezelés 
© COPYRIGHT HETEDHÉT NAP HÁZA