A Hetedhét Nap Háza Ökovendégházat és annak honlapját Farnadi Péter üzemelteti.
Az Hetedhét Nap Háza Ökovendégház weboldal meglátogatása foglalás nélkül, a fotók megtekintése és leírások elolvasása jelenleg nem jár semmilyen regisztrációval, ezért személyes adatokat nem gyűjtünk vagy tárolunk rólad.
Amennyiben szállást foglalsz weboldalunkon, akkor a következő adatokat tároljuk rólad a rendszerünkben, a megrendelés teljesítése érdekében:
• Név
• E-mail cím
• Telefon szám
• Hány fő és hány éjszakára érkezik hozzánk
• Fizetési mód
• IP cím
A fenti adatokat a foglalásod nyilvántartása miatt szükséges bekérnünk és tárolnunk.
Statisztikai célból azonban anonimizált, általánosított adatokat gyűjt számunkra a Google Analytics rendszere. Semmilyen személyes adatot nem továbbítunk a Google Analytics rendszere felé, az IP címed is csak anonimizálva (az IP cím utolsó része nem kerül elküldésre; további információk: https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=hu). Emellett a Google Analytics rendszere a következő adatokat gyűjtheti:
• Számítógép / mobil eszköz, operációs rendszer, böngésző adatai
• Képernyőfelbontás
• Ország, város (pontos lokáció beazonosítására nincs lehetőség)
• Az általad megtekintett aloldalak URL-jei
• A honlapunkon eltöltött idő
Ezeket az összesített adatokat arra használjuk, hogy jobban megismerjük az oldalunk látogatóinak szokásait, pl. mely termékek, cikkek, videók, szolgáltatások népszerűek, milyen fejlesztéseket hajtsunk végre a jövőben.
Ezeknek az adatoknak a kezelője a Google. A Google adatvédelmi irányelveiről itt olvashatsz bővebben: https://policies.google.com/privacy
Informatikai rendszerünk védelme érdekében és/vagy az esetleges hibák kizárása miatt a honlap meglátogatásakor eltároljuk az IP címed, és a megtekintett oldalak URL-jét a webszerverünkön. Ezeket az információkat nem továbbítjuk harmadik fél részére, és csak a webszervert üzemeltető rendszergazdák férhetnek hozzá. Ezek az adatok automatikusan és véglegesen törlődnek a rendszerből 3 hónap után. Ezeknek az adatoknak a kezelője a webhosting szolgáltatónk, a Webhold Internet Bt. Az egyes

tartalmainkban további külső szolgáltatók által biztosított tartalmak kerülhetnek beágyazásra, például Facebook videók, galériák, Instagram képek és YouTube videók. Ezen szolgáltatók felé sem továbbítunk semmilyen adatot; a szolgáltatók saját maguk részére statisztikai célból anonimizált adatokat gyűjthetnek.
Az általunk használt külső szolgáltatók adatvédelmi elvei:
YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=hu
Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update
Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875
A rólad tárolt adatokat bármikor megtekintheted, kérheted javításukat, vagy kérheted a törlésüket. Ilyen esetben, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@heted7nap.hu email címen.