Ökovendégház

Az őrségi táj, a népi hagyományokon nyugvó organikus építészet és a természettel való egység ihlette házunk. Egy gyógyító térbe hívlak, ahol újra kapcsolódhatsz az elemekkel. Fenyvesek árnyában, hetedhét nap alatt…

Az Őrség

Az ország egyik legbékésebb tája, sok szempontból kuriózum. Meseszép tájak: dombok és völgyek, erdők és rétek, „szer”-ek és porták világa. Különleges építészete, hagyományőrző népi kultúrája, ínycsiklandó gasztronómiája, felfedezni hívja az utazót...

Galéria

Mi szöveggel le nem írható s szavakkal nem elmondható..

Kapcsolat

Ha még maradt kérdésed...

Foglalás

Szabad időpont keresése:

Érkezés dátuma:

Távozás dátuma:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Vendégek száma:

Gyerekek:

 

 

Keresés...

×
Accommodation 1

A foglaláshoz kérlek add meg az alábbi adatokat:

Szállásdíj számítása...

 

Elfogadom a foglalási feltételeket

Fizetés

Válaszd ki a fizetési módot:Foglaló összege:  

A teljes összeg:  

Kérlek add meg a bankkártya adataid:

Loading payment form...

SSL kódolással védett, biztonságos fizetés

Processing...

Kérjük, ellenőrizd foglalás adatait, mielőtt a „Foglalás most” gombra kattintasz.

 

Rólunk

   Írtátok:

heted7nap Google értékelések

„Varázslatos hely, talán a leghangulatosabb hely ahol valaha jártam (pedig aludtam jó pár helyen)! Fél évig vártunk rá, de megérte. Látszik, hogy itt egy család élt és mindent ennek megfelelően a saját képükre alakítottak.”

péter

„Ez egy csodahely, meseerdő és kényelem. Minden, ami egy elvonuláshoz, nyugalomban töltött időhöz kellhet. A lélegzetelállítóan szép természetben.”

éva

„Varázslatos hely, harmonikusan kapcsolódva az őrségi csodás természethez. Mesebirodalom szívvel, szeretettel, kényeztető igényességgel és harmonikus energiákkal.”

flóra

„Minden részletében egyszerre egyedi és otthonos tér, organikus formákkal és anyaghasználattal kialakítva. olyan közeg, amit az ember megálmodik magának- ideális feltöltődésre!”

JULIANNA

„2 emlékezetesen szép napot töltöttünk a házban, mesés környezetben meseház, minden szeglete egy műalkotás!!!”

judit

„Ez a hely… egyszer csak az erdő szélén találod magad egy  csodás házikóban, ahol páratlanul párosul a modern őko-építészet eleink természetközeli és fenntartható megoldásaival. Pihenni vágyóknak, és gyüttment életet tervezőknek egyaránt ajánlom, pihentető és motiváló egyszerre!”

zsolt

„Kíválló hely elvonulásra és baráti összejövetelekre is. A környezet gyönyörű, az épületeknek fantasztikus kisugárzása van, és a szauna a fürdőtóval valami fenomenális!”

krisztián

Ajándékozz

Ajándékozz élményt tárgyak helyett. A nálunk eltöltött pár nap, garantáltan maradandó élmény lesz… Névre szóló utalványunk biztos sikert arat!

Gyik

A ház legfeljebb 8 fő számára van kialakítva, 2 házban, 4 hálószobában. A hálószobák elrendezése: 2x francia ágyas, 1x egyágyas, 1x háromágyas, ahol egy francia ágy mellett egy szófa, amely nem teljes értékű (hosszban) ágy. A telek alján, az erdőben van egy jurtánk is, amelyet bizonyos esetekben (pl. elvonulások, jógatáborok) további 2 fő számára biztosít alvó helyet.

Szeretjük az állatokat, ők is elkísérhetnek titeket hozzánk. A kutyusoknak, cicáknak 5e ft/éj a lakbérük. Amit még fontos elmondjunk itt, hogy a telek nem körbekerített, erdő veszi körbe, mindenféle más élőlényekkel, akiknek a kertünk egy rét, illetve egy kis tó amiből szomjukat olthatják. Így kérjük, csak olyan kisállatot hozz, aki ezt tiszteletben tudja tartani!

Igen! Itt tartózkodások során, csak Ti lesztek a birtokon, tiétek a ház, 6fő felett mindkét ház… Csak a tiétek a szauna, a dézsafürdő, a jóga szentély, a nyári konyha a tűzrakóhely és a kis konyhakert.

Ha több mint 2 héttel érkezésetek előtt mondanád le a foglalásod, akkor a foglaló teljes összege visszajár. Ha viszont 2 héten belül mondod le, akkor próbálunk találni a helyetekre másokat, s ha sikerül, akkor vissza tudjuk adni a foglalód. Ha viszont nem találunk helyetekre mást, úgy a foglalót nem tudjuk visszatéríteni Nektek…

Kisgyermekek 2 éves korig (ha veletek alszik, vagy hoztok neki kiságyat), ingyenesen jöhetnek. Az ennél idősebbek, teljes értékű személyeknek számítanak.

Igen. Van gáztűz, meg elektromos sütő, mindenféle gép (kivéve mikro), teás, kávés és ét-készlet, fűszerek, olajak, kávé, s tea. És igen! kávéfőzőnk is van! …kotyogós 😀

Természetesen! Sőt! többféle bogrács méret közül választhattok 😉 meg van pizza (és kenyérsütő) kemencénk is a nyárikonyhában.

15 órára érkezhettek s távozás napján 11-ig tudtok maradni. 

Fafűtéses cserépkályhánk és kandallónk van, amivel olyan meleget tudtok varázsolni amilyet csak szeretnétek. Ha nem szeretnétek fafűtéssel bíbelődni, akkor se fogtok fázni, mert minden helységben van elektromos temperáló fűtés, október közepétől, áprilisig… Ez 20 fokra van állítva. (a fürdőszobában 21 fokra) Ha ennél melegebbet szeretnétek, arra fafűtéssel van mód. A bekészítetten felül felhasznált tűzifa viszont térítés köteles: 5e ft/kosár az önköltsége. 

Nyáron pedig a minket körülvevő erdő természetes légkondicionáló. Hidd el, nem kell több! De ha mégis, a dézsafürdő, a kis tóka, vagy a kerti zuhany biztosan lehűt! 😉

Igen, de a felfűtéséhez használandó tüzifából, a bekészített 1 kosár fán felüli tüzifa használat díjköteles, 5e ft/kosár az önköltségi ára.

Igen. Száraz, kályhakész tüzifa vár titeket a melléképület fatárolójában. 1 kosár fát bekészítünk a házba, az e fölöttii tüzifa használatért viszont 5e ft/kosár (önköltségi) árat kell fizessetek.